ΜΕΝΟΥ
Your Cart

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Brand: Casababy Model: 590125
Cocoon παράγεται από μελαμίνη και mdf υψηλής αντοχής και ποιότητας παρέχει 4 μεταλλικά κρεμαστράκια με μοντέρνα σχεδίαση η ξύλινη επιφάνεια από μελαμίνη με ξεχωριστή υφή, αναδεικνύει το μοντέρνο στυλ διάσταση 85*18cm (Μ*Υ) Προαιρετικά Μέσα από μια πλούσια γκάμα χρωμάτων μπορείτε μόνοι..
0,00€
Brand: Casababy Model: 590082
Luxo παράγεται από μελαμίνη υψηλής αντοχής και ποιότητας η ξύλινη επιφάνεια από μελαμίνη με ξεχωριστή υφή, αναδεικνύει το μοντέρνο στυλ διάσταση 85*18*20cm (Μ*Π*Υ) Ασφαλή και μη τοξικά παιδικά έπιπλα Τα χρώματα και υλικά που χρησιμοποιεί η Casababy για τη βαφή και κατασκευή των επίπλων τη..
0,00€
Brand: Casababy Model: 590146
Προστατευτικό πλαϊνό κάγκελο Magic pro Το προστατευτικό κάγκελο Magic pro by casababy παρέχει τη μεγίστη ασφάλεια στο παιδί σας κατά τη διάρκεια του ύπνου. Ο έξυπνος σχεδιασμός με το άνοιγμα εισόδου στο κάγκελο βοηθά το παιδί να βλέπει τον ύπνο σαν παιχνίδι και να γίνεται το κρεβάτι του ο αγαπημέν..
0,00€
Brand: Casababy Model: 590116
Oslo παράγεται από mdf υψηλής αντοχής και ποιότητας διάσταση 59*41*52cm (Μ*Π*Υ) Προαιρετικά μέσα από μια πλούσια γκάμα χρωμάτων μπορείτε μόνοι σας να επιλέξετε τον ιδανικό χρωματικό συνδυασμό για τον χώρο σας. Ασφαλή και μη τοξικά παιδικά έπιπλα Τα χρώματα και υλικά που χρησιμοποιε..
0,00€
Brand: Casababy Model: 590137
Smart Η αλλαξιέρα smart είναι σχεδιασμένη για την άνετη και εύκολη προσαρμογή σε όλα τα κρεβάτια της σειράς casababy. Η έξυπνες λαβές μεταφοράς που διαθέτη προσφέρουν άνεση και λειτουργικότητα κάνοντας το άλλαγμα του μωρού σας παιχνίδι… παράγεται από mdf υψηλής αντοχής και ποιότητας εσωτερική ..
0,00€
Brand: Casababy Model: 590087
Ανοιγμένο καπάκι παράγεται από mdf υψηλής αντοχής και ποιότητας εσωτερική διάσταση αλλαξιέρας 72cm πλάτος x 77cm βάθος Προαιρετικά Μέσα από μια πλούσια γκάμα χρωμάτων μπορείτε μόνοι σας να επιλέξετε τον ιδανικό χρωματικό συνδυασμό για τον χώρο σας. Ασφαλή και μη τοξικά παιδικά έπι..
0,00€
Προέκταση Harmony
Custom Labels
Brand: Casababy Model: 590117
Προέκταση παράγεται από mdf υψηλής αντοχής και ποιότητας εσωτερική διάσταση αλλαξιέρας 78cm πλάτος x 70cm βάθος Προαιρετικά Μέσα από μια πλούσια γκάμα χρωμάτων μπορείτε μόνοι σας να επιλέξετε τον ιδανικό χρωματικό συνδυασμό για τον χώρο σας. Ασφαλή και μη τοξικά παιδικά έπιπλα Τα..
0,00€
Brand: Casababy Model: 590083
Προέκταση παράγεται από ξύλο οξιάς και mdf υψηλής αντοχής και ποιότητας εσωτερική διάσταση αλλαξιέρας 72cm πλάτος x 76cm βάθος Προαιρετικά Μέσα από μια πλούσια γκάμα χρωμάτων μπορείτε μόνοι σας να επιλέξετε τον ιδανικό χρωματικό συνδυασμό για τον χώρο σας. Ασφαλή και μη τοξικά παιδ..
0,00€
Brand: Casababy Model: 590081
Προέκταση παράγεται από mdf υψηλής αντοχής και ποιότητας εσωτερική διάσταση αλλαξιέρας 78cm πλάτος x 70cm βάθος Προαιρετικά Μέσα από μια πλούσια γκάμα χρωμάτων μπορείτε μόνοι σας να επιλέξετε τον ιδανικό χρωματικό συνδυασμό για τον χώρο σας. Ασφαλή και μη τοξικά παιδικά έπιπλα Τ..
0,00€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)