ΜΕΝΟΥ
Your Cart

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

05 Sep 0 488
Για ακόμα μια χρονιά η Casababy θα δώσει δυναμικό παρόν στην kind & jugend 2019, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 έως 22 Σεπτεμβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο koelnmesse τις Γερμανίας. Η casababy  με τη συμμετοχή  της στην kind & Jugend, επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στον τομέα του βρεφικού επίπλου ανάμεσα στις μεγαλύτερες και καταξιωμένες εταιρείες, αποδεικνύοντας την συνεχή ανοδική της πορεία. Η εταιρεία μας θα παρουσιάσει για το 2020 στους συνεργάτες και επισκέπτες της τα νέα μοντέρνα και ποιοτικά της σχέδια αναδεικνύοντας κάθε ασφαλή και αξιόπιστη λύση. Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά! Θα μας βρείτε στο Hall 11.1 & stand G049 Cologne: 19.–22.09.2019 ..
05 Sep 0 434
Δώστε στο παιδί σας ελευθερία κινήσεων και αίσθημα ασφάλειας με ένα κρεβάτι τύπου Μοντεσσόρι! Εσείς δεν θα ανησυχείτε για το αν θα χτυπήσει σε κάγκελα και ξύλα ή για το αν θα πέσει από κάποιο ύψος και εκείνο θα έχει την ελευθερία να ανεβοκατεβαίνει στο κρεβάτι του όποτε θέλει! Casababy La Maison set ..
casababy 15 Mar 0 649
ΕΓΓΥΗΣΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ–ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ Η Casa baby παρέχει εγγύηση 3 (τριών) ετών στον κάτοχο του προϊόντος από την ημερομηνία αγοράς του, για την άριστη ποιότητα των υλικών και τη σωστή λειτουργία του. Η εταιρία όπως και το κατάστημα όπου αγοράστηκε το προϊόν υποχρεούται βάση νόμου να αντικαταστήσει η να διορθώσει οποιοδήποτε μέρος του προϊόντος  το οποίο είναι ελαττωματικό υπό τον όρο ότι έχει γίνει σωστή χρήση του, ότι δεν έχει μετατραπεί, δεν έχουν προξενήσει βλάβες σ'αυτό μετά την αγορά του, και ότι έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο τα ανταλλακτικά  Casa baby με την έγκριση της κατασκευάστριας εταιρίας.  • Η εγγύηση των προϊόντων Casa baby  ισχύει για φυσιολογική χρήση των επίπλων και για το διάστημα 3 ετών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο τιμολόγιο ή στην απόδειξη αγοράς του προϊόντος.  • Η casa baby δεσμεύεται να αντικατάσταση-επισκευάσει το προϊόν κατά την κρίση της, εφόσον κατά τον έλεγχο διαπιστωθεί ότι το πρόβλημα καλύπτεται από την εγγύηση.  • Η εγγύηση καλύπτει τους σκελετούς των επίπλων (κεφαλάρια, παραπέτια, τραβέρσες, βάση στρώματος,  μετώπες συρταριών, εσωτερικά μέρη συρταριών, επιφάνειες επίπλων, μηχ. Συρταριών, μεντεσέδες, εξαρτήματα συνδεσμολογίας - συναρμολόγησης).  • Η εγγύηση ισχύει όταν οι αγορές σας γίνονται από συνεργαζόμενα καταστήματα που αναγράφονται στο www.casababy.gr • Η εγγύηση ισχύει με το τιμολόγιο ή την απόδειξη αγοράς.   Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΜΗ-ΣΥΜΒΑΤΗ ΧΡΗΣΗ Η ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ:  • Σπάσιμο ή άλλη φθορά του προϊόντος ή μέρος αυτού α..
casababy 15 Mar 0 2063
Οι προδιαγραφές ασφαλείας και η καταλληλότητα των βρεφικών επίπλων μας απασχολεί όλους τόσο ως παραγωγούς όσο και ως καταναλωτές! Συνίσταται να επιλέγονται βρεφικά έπιπλα με έγκυρες διεθνείς πιστοποιήσεις! Σύμφωνα με τη Γενική γραμματεία βιομηχανίας, λοιπών οργανισμών καθώς και οι οδηγίες της ευρωπαϊκής ένωσης μας συμβουλεύουν όταν αγοράζουμε βρεφικά έπιπλα να προσέχουμε τα εξής: Ελέγξτε ότι το βρεφικό κρεβάτι συμμορφώνεται με όλες τις προδιαγραφές του Ευρωπαϊκού προτύπου. Η συμμόρφωση των βρεφικών επίπλων σύμφωνα με το ευρωπαϊκο πρότυπο ασφαλείας  EN 716-1: 2008 + Α1:2013 είναι απαραίτητη! ( Κάθε προϊόν που διατίθεται εντός αγοράς ευρωπαϊκής ένωσης είναι υποχρεωμένο να συμμορφώνεται με το παραπάνω πρότυπο). Ο κατασκευαστής πρέπει να φέρει ευδιάκριτη σήμανση σε εμφανή σημείο του κρεβατιού ( Συνήθως βρίσκετε στο επάνω μέρος της βάσης του στρώματος κάθε κούνιας ). Όλα τα παιδικά κρεβάτια πρέπει να έχουν καταχωρημένη την εμπορική ονομασία, να αναφέρουν τη χώρα προέλευσης καθώς και το εμπορικό σήμα του κατασκευαστή ( ο καταναλωτής πρέπει να γνωρίζει τη χώρα προέλευσης σε περίπτωση που το προϊόν παρασκευάστηκε εκτός ευρωπαϊκής ένωσης ) . Οι Οδηγίες χρήσης είναι σημαντικές και θα πρέπει να βρίσκονται σε κάθε παιδικό έπιπλο, να διαβάζονται προσεχτικά από το καταναλωτή για τη σωστή χρήση και συναρμολόγηση αποφεύγοντας κάποιο σοβαρό τραυματισμό ( οι προειδοποιήσεις είναι σημαντικές και θα πρέπει να διαβάζονται πάντα πριν από κάθε χρήση! ). Η SWISS APPROVALINTERNATIONAL πιστοποιεί βά..
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)