Μενού
Το καλάθι σου

Mother and Baby Awards 2020

Mother and Baby Awards 2020

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, πως την Τρίτη 13/10/2020, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, διεξήχθησαν τα βραβεία “Mother & Baby Awards”. Σκοπός των βραβείων  ήταν να επιβραβεύσουν και να αναδείξουν την ποιότητα και την καινοτομία, τόσο σε επίπεδο προϊόντων όσο και υπηρεσιών, στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο των βρεφικών και μητρικών ειδών.

Ανάμεσα στης 37 εταιρίες που πήραν μέρος και σε 98 συνολικά υποψηφιότητες, τα βρεφικά έπιπλα CASABABY απέσπασαν χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Baby Crib για το 2020!

Το βραβείο δόθηκε έχοντας ως γνώμονα, πως η CASABABY είναι ένα πρότυπο ελληνικό εργοστάσιο βρεφικών επίπλων. Η κατασκευή των βρεφικών κρεβατιών βασίζεται στην ασφάλεια του παιδιού και στην καλύτερη ποιότητα από πρώτες ύλες, φιλικές προς το περιβάλλον. Ακολουθώντας τα αυστηρότερα πρότυπα ασφαλείας, σε συνδυασμό με το σύγχρονο σχεδιασμό και την απόλυτη λειτουργικότητα, που απαιτεί η εποχή μας, τα κρεβάτια της CASABABY, κατασκευάζονται βάσει των ευρωπαϊκών προτύπων ΕΝ716-1 & 2 και πιστοποιούνται από το διεθνή οργανισμό πιστοποιήσεων SWISS APPROVAL.

Η  Κριτική επιτροπή των βραβείων  απαρτίζονταν από  σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο του mother & baby care industry. Συγκεκριμένα, με προέδρους τους Ιωάννη Καλογήρου, Γυναικολόγο, Χειρουργό – Μαιευτήρα και Σπύρο Μαζάνη, Παιδίατρο, μέλος της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας και του Ελληνικού Κολλεγίου Παιδιάτρων, την κριτική επιτροπή συνθέτουν επίσης 21 Διακεκριμένοι Ακαδημαϊκοί, Εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων και Δημοσιογράφοι.  Τα βραβεία διεξήχθησαν υπό την αιγίδα του Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών-Μαιευτών Αθήνας.