Μενού
Το καλάθι σου

Mother & Baby Award 2021

Casababy Silver Award

Στην κατηγορία βρεφικά κρεβάτια Nursery Bedding / Crib
Μια σημαντική διάκριση για τα βρεφικά μας κρεβάτια. Το βραβείο δόθηκε έχοντας ως γνώμονα, το γεγονός ότι η CASABABY αποτελείπρότυπο ελληνικού εργοστασίου βρεφικών επίπλων. Η κατασκευή των βρεφικών κρεβατιών βασίζεται στην ασφάλεια τουπαιδιού και στην καλύτερη ποιότητα πρώτων υλών, φιλικών προς το περιβάλλον.Ακολουθώντας τα αυστηρότερα πρότυπαασφαλείας, σε συνδυασμό με το σύγχρονο σχεδιασμό και την απόλυτη λειτουργικότητα,που απαιτεί η εποχή μας, τα κρεβάτια της CASABABY, κατασκευάζονται βάσει τωνευρωπαϊκών προτύπων ΕΝ716-1 & 2 καιπιστοποιούνται από το διεθνή οργανισμόπιστοποιήσεων SWISS APPROVAL.
Η
κριτική επιτροπή των βραβείων
απαρτιζόταν από
σημαντικέςπροσωπικότητες από το χώρο του mother &baby care industry. Συγκεκριμένα, μεπρόεδρο τον Ιωάννη Καλογήρου,Γυναικολόγο, Χειρουργό – Μαιευτήρα και Σπύρο Μαζάνη, Παιδίατρο, μέλος της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας και τουΕλληνικού Κολλεγίου Παιδιάτρων, τηνκριτική επιτροπή συνθέτουν επίσης 21διακεκριμένοι Ακαδημαϊκοί, ΕκπρόσωποιΣυλλόγων και Φορέων και Δημοσιογράφοι

Casababy Genius Bronze Award

Στην κατηγορία Baby Rocker / Swing
Μια σημαντική διάκριση για το βρεφικό πολυμορφικό μας λίκνο Genius.
Το λίκνο Genius , αποτελεί το απόλυτα πολυλειτουργικό έπιπλο.
Είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να εναρμονίζεται στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής ακολουθώντας πάντα τις προδιαγραφέs ασφαλείας.Συνεχίζοντας τοταξίδι με το παιδάκι σας, το Genius εξακολουθείνα υπάρχει στο χώρο του, προσφέροντας του ένα έξυπνο και πρακτικό γραφείο όπου το παιδί θα περνά δημιουργικά τον χρόνο του.

Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας. Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας για εσάς & τους μικρούς μας πελάτες.