Μενού
Το καλάθι σου

Casababy Special Offer


Αποκτήστε την προσφορά μας σε όλα τα Συνεργαζόμενα καταστήμα Casababy εδώ 

 

Με κάθε αγορά σας σε κούνια & συρταριέρα έως 30/6 έχετε Δώρο το βρεφικό στρώμα Baby Labyrinth Αξίας 189€ .
Είναι κατασκευασμένο από αφρός πολυουρεθάνη (foam), που το καθιστά πιο δροσερό στις υψηλές θερμοκρασίες. Είναι μαλακό και προσφέρει άνεση κατά τη διάρκεια του ύπνου, σε παιδιά κάθε ηλικίας.


Στο δωμάτιο του και πιο συγκεκριμένα στην κούνια του , ένα παιδί περνάει τα 2 πρώτα χρόνια της ζωής του από  12 έως 18 ώρες ημερησίως  . Για αυτό το λόγο η αγορά της βρεφικής κούνιας είναι από τις πιο σημαντικές που έχετε να κάνατε.

 
Η εταιρεία Casababy είναι μία Ελληνική Βιοτεχνία παιδικών βρεφικών επίπλων που δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1985.Φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι ο σεβασμός προς το παιδί και το περιβάλλον καθώς και η δημιουργία βρεφικών επίπλων άριστης ποιότητας βάσει αυστηρών προτύπων ασφάλειας. 
Η εταιρεία παράγει βρεφικά έπιπλα από μασίφ ξύλο φουρνιστής οξιάς & mdf, βαμμένα με χρώματα 100% κατάλληλα για βρέφη και παιδιά. Με πρωταρχικό στόχο την κατασκευή ενός ασφαλούς βρεφικού και παιδικού δωματίου,
τα περισσότερα κρεβάτια και σιφονιέρες τηρούν προδιαγραφές ασφαλείας ΕΛΟΤ ΕΝ 716-1 & 2 και ΕΛΟΤ ΕΝ 14749 πιστοποιημένα από τον επίσημο φορέα του Ελληνικού κράτους. 

 
Από σήμερα το μωρό σας μπορεί να μεγαλώνει μαζί μας με όλες τις ανέσεις του σε ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον υψηλής ποιότητας και αισθητικής. 
 


 

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η CASABABY ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ (ΤΡΙΩΝ) 3 ΕΤΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ PDF ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΙΟΝ).